Visarak

Lumityöt | Lumen auraus | Lumenpudotus
Espoo, Helsinki ja Vantaa

Hoidamme kokonaisvaltaiset lumityöt Espoon, Vantaan ja Helsingin alueilla taloyhtiölle, yksityisille sekä muille kiinteistöille.

Palveluihimme kuuluvat lumen pudotukset katolta ja lumen auraukset sekä muut lumityöt turvallisesti, huolellisesti ja sovitusti kertaluontoisena toimeksiantona tai sopimuspalveluna.

Lumen auraus ja lumenajo
Espoo, Helsinki ja Vantaa

Talvisaikaan toimintaamme kuuluvat lumen auraus ja lumenajot sekä muut tarvittavat lumityöt. Auraamme lumet jouhevasti ja huolellisesti omalla kalustollamme mm. omakotitalojen pihoilta, ajoväyliltä, parkkipaikoilta sekä taloyhtiöiden ja kiinteistöjen tonteilta.

Aurattava alue huomioiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme kasata auratut lumet sovittuun paikkaan tontin reunamille tai kuljettaa pois lumenkaatopaikalle. Lumien poisviennillä varmistetaan, että lumikasat eivät jää viemään tilaa esimerkiksi parkkipaikoilta tai muilta piha-alueilta.

Talvisaikaan lumitöiden ohessa palveluihimme kuuluu myös luonnollisesti teiden ja piha-alueiden hiekoitukset sovitusti.

Kauttamme on mahdollista tilata lumen auraus ja lumenajot sekä muut lumityöt kertaluontoisesti aina tarvittaessa tai sopimuspohjaisesti esimerkiksi kaudeksi kerrallaan tai vaikkapa tietyin väliajoin. Ota yhteyttä hyvissä ajoin ja sovitaan teille sopiva palvelu lumen aurauksista ja lumitöistä.

Lumenpudotus katolta
Espoo, Helsinki ja Vantaa

Katolle kertynyt jo reilusti lunta ja lisää on luvassa? Älä anna lumen rasittaa kattorakenteita! Talven lumityö -palveluihimme kuuluu myös lumenpudotukset katolta turvallisesti ja huolellisesti kattoa vahingoittamatta.

Lumenpudotus palvelumme kattaa myös pudotettujen lumien kasauksen tontille määritettyyn paikkaan tai sovitusti kuormauksen ja poisviennin.

Lumenpudottaminen on suositeltavaa jättää ammattilaiselle, jotta vältytään henkilö- ja kattorakennevahingoilta. Pudotamme lumet katoilta ammattitaidolla asukkaat, ohikulkijat ja kattorakenteet sekä materiaali huomioiden. Lumenpudottajamme käyttävät työssään tarvittavia turvavarusteita.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille niin teemme tarjouksen lumien pudottamisesta katoltasi. Hintaan vaikuttaa olennaisesti lumimäärä sekä kattoalan koko. Teemme lumenpudotusta mm. taloyhtiöille, yksityisille omakotitaloille, teollisuushalleille sekä muille kiinteistöille Espoon, Helsingin ja Vantaan alueilla.