Visarak

Pihakivetykset
Espoo, Helsinki ja Vantaa

Pihakivet ja asennus

Kauttamme kaikenkokoiset pihakivetykset huolellisesti toteutettuna Espoon, Helsingin ja Vantaan alueilla. Toteutamme pihakivetykset avaimet käteen -periaatteella maanmuokkauksista viimeisteltyyn pihaan tai pienempinä kokonaisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Maanmuokkausten ja ammattitaitoisen asennuksen lisäksi kauttamme hoituvat pihakivet ja tarvittavat maa-ainekset pihakivetyksen toteutusta varten. Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet, kunnat, yritykset ja taloyhtiöt. Pihakivetysten lisäksi toteutamme kokonaisvaltaisia viherrakentamisen projekteja ja maanrakennustöitä.

pihakivetys espoo, vantaa ja helsinki
pihakivetys espoo, vantaa ja helsinki
pihakivetys espoo ja vantaa - asennus kauttamme

Pihakivetys viimeistelee pihan

Pihakivillä tai laatoilla voidaan toteuttaa muun muassa pihapolut- ja tiet, ajoväylät, kiviportaat ja muurit. Pihakiviä on lukuisia erilaisia (liuskekivet, muurikivet, reunakivet, jne.) eri käyttötarkoituksiin ja niillä saadaan rakennettua näyttäviä kokonaisuuksia pihalle, jotka ovat helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Pihakivetys tuo viimeistellyn ja huolitellun ilmeen pihalle. Ammattitaidolla hoidetut pohjatyöt ja kivien asennukset edesauttavat välttämään routavahingot ja kivien luisumiset ja näin pidentävät kivetyksen käyttöikää.

Pihakivetyksen hintaan vaikuttavat muun muassa alueen (pihakivien määrä) koko, maanmuokkausten ja asennuksen laajuus sekä valittujen pihakivien hinta. Ota yhteyttä ja kysy tarjous urakasta.

Pihakivistä tai pihalaatoista voidaan toteuttaa muun muassa:

Kivivaihtoehtoja on lukuisia eri käyttötarkoituksiin ja niillä saadaan rakennettua tyylikkäitä ja kestäviä ratkaisuja pihalle.

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi tärkeä osa pihakivetyksen työvaiheita on pohjatöiden tekeminen. Huolellisesti ja oikeilla kaadoilla tehdyt sekä kantavaksi rakennettu ja tiivistetty pohja tekee kivetyksestä pitkäikäisen. Pohjatöissä käytetään oikean kokoluokan kivimursketta, kun ensin pohjaksi kelpaamaton maa-aines on poistettu.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous pihakivetys -urakasta tai muusta viherrakentamisen palvelusta.

viherrakentaminen espoo visarak

Tutustu myös

Maansiirtotyöt

Maanrakennustyöt

Piharakenteet

Viherrakentaminen

Vihertyöt