Visarak

Viherrakentaminen
Espoo, Helsinki ja Vantaa

Monipuolista viherrakentamista

Visarak on viherrakentamiseen erikoistunut yritys, jonka päätoimialueet ovat Espoo, Helsinki ja Vantaa. Palvelumme sisältävät kaikki viherrakentamiseen liittyvät osa-alueet ja toteutamme asiakkaille isompia kokonaisuuksia suunnittelusta valmiiseen pihaan tai erillisinä projekteina pienempiä kokonaisuuksia kuten terasseja ja pihakivetyksiä.

Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet, kunnat ja taloyhtiöt. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta kohteen koosta riippumatta. Rakennamme uudiskohteiden alueita sekä muokkaamme olemassa olevat kohteet uuteen ilmeeseen. Kauttamme saat kaiken tarvittavan pihallesi – materiaaleista suunniteltuun laadukkaaseen lopputulokseen ammattitaitoisen henkilökunnan rakentamana.

viherrakentaminen espoo, vantaa ja helsinki

Viherrakentamisen palvelumme

Maanrakennus espoo, vantaa ja helsinki

Maanrakennustyöt

Onnistuneeseen lopputulokseen ja kestävään ratkaisuun liittyy olennaisesti hyvin tehdyt pohjatyöt. Tarvittaessa muokkaamme maan, vaihdamme maa-aineksen, tiivistämme ja teemme tarvittavat kaadot, oli kyseessä pihakivetysalue, istutusalue, terassin perustus, ajoväylä tai vaikka autokatoksen pohjatyöt. Maansiirto- ja rakennustyöt kauttamme kaiken kokoisiin kohteisiin erillisenä palveluna tai osana viherrakentamisen kokonaisuutta.

Pihakivetykset- ja laatoitukset

Pihakivillä tai laatoilla voidaan toteuttaa muun muassa pihapolut- ja tiet, ajoväylät, kiviportaat ja muurit. Pihakiviä on lukuisia erilaisia (liuskekivet, muurikivet, reunakivet, jne.) eri käyttötarkoituksiin ja niillä saadaan rakennettua näyttäviä kokonaisuuksia pihalle. Pihakivet antavat viimeistellyn ilmeen monelle pihalle. Ammattitaidolla hoidetut pohjatyöt ja kivien asennukset edesauttavat välttämään routavahingot ja kivien luisumiset ja näin pidentävät kivetyksen käyttöikää.

pihakivetykset espoo
terassit, aidat ja pergolat espoo

Piharakenteet

Osana viherrakentamista voidaan toteuttaa esimerkiksi terassit, pergolat, aidat tai vaikkapa pihavarasto. Kauttamme tyylikkäät piharakennelmat sovitussa aikataulussa, myös maalaukset. Voidaan toteuttaa osana kokonaisvaltaisempaa viherrakentamisen suunnitelmaa tai erillisenä projektina.

Vihertyöt

Vihertyö -palveluihimme kuuluvat kylvönurmikot tai siirtonurmikot, istutusalueiden- ja altaiden rakentaminen sekä istutustyöt kuten tuija-aidat, pensaat ja perennat. Kauttamme saat kätevästi tarvittavat istutusrakennelmat ja kasvit kuljetuksineen sekä istutuksen samasta paikasta. Suunnittelussa huomioimme olosuhteet kasvien menestymiseen kuten multasyvyyden ja hoidon tarpeen jatkoa varten. Vihertyöt osana isompaa viherrakentamisen kokonaisuutta tai erillisenä projektina.

Vihertyöt espoo ja vantaa - visarak

Viherrakentaminen

Viherrakentamisella tarkoitetaan pihojen, puutarha-alueiden, puistojen sekä muiden vastaavanlaisten alueiden suunnittelua, rakentamista ja hoitoa. Viherrakentaminen aloitetaan suunnitteluvaiheesta ja perehtymisestä rakennettavan alueen maaperään, riippuen projektin laajuudesta ja siihen sisällytettävistä osa-alueista. Jokainen piha tai muu kohde on yksilöllinen ja viherrakentamisen tavoitteena on tehdä käyttökohteesta suunnitellusti tarkoitustaan palveleva ja toimiva sekä viihtyisä.

Viherrakentamisen osa-alueita

Viherrakentamisen kokonaisuus voi koostua seuraavista osa-aluista tai vain yksittäisistä osista. Viherrakentamiseen voidaan sisällyttää esimerkiksi maanrakennustyöt (pohja- ja siirtotyöt), vesirakenteet, pihakivetykset– ja laatoitukset, nurmikon perustamiset ja siirtonurmikot, terassien ja muiden puurakennelmien rakentaminen sekä istutus- ja kukka-altaiden perustamiset. Viherrakentamisen suunnitelmavaiheessa olennaista on myös huomioida valmiin pihan hoidon tarve ja toteutus.

Visarak Oy

Ammattitaitoista viherrakentamista Uudenmaan alueilla. Kysy tarjousta kohteen koosta riippumatta.